Termeni si conditii

Termeni de utilizare

Acești Termeni de utilizare explică principiul de funcționare al Conținuturilor de conținut introduse pe acest site web.

Pe acest site, puteți întâlni conținutul care se poate solicita
să vă conectați, să vă abonați, să introduceți numele dvs. sau să efectuați alte acțiuni pentru a avea acces la conținutul blocat.
Utilizând adresa dvs. de e-mail

Când introduceți adresa dvs. de e-mail sau când vă conectați prin intermediul rețelelor sociale, sunteți de acord că adresa dvs. de e-mail va fi adăugată la lista de abonamente pentru trimiterea de știri țintă și oferte speciale.

Vă puteți dezabona în orice moment făcând clic pe linkul de la sfârșitul oricărui e-mail primit de la noi.
Aplicații și permisiuni sociale

Când vă conectați prin rețele sociale, Content Locker vă poate cere să acordați permisiuni pentru a citi sau a efectua anumite acțiuni sociale.

Content Locker accesează numai următoarele informații (în conformitate cu Politica de confidențialitate a acestui site):

    Numele persoanei
    Adresa de email

Content Locker nu colectează niciodată alte date și niciodată nu publică nimic în rețelele sociale din numele dvs. fără permisiunea dvs.

După deblocarea conținutului, Content Locker elimină toate jetoanele de acces primite de la dvs. și nu le utilizează din nou.

Dacă aveți întrebări referitoare la acești Termeni de utilizare, ne puteți contacta.